Lirik Camelia – Irwansyah

Camelia maafkanlah aku
Karena ku tak bisa temani tidurmu
Camelia lupakanlah aku
Jangan pernah lagi kau temui aku

Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku
Kau wanita yang tegar
Aku mohon lupakan aku

Sudahlah jangan menangis lagi
Ku rasa cukup sampai di sini
Mungkin di suatu saat nanti
Kau temui cinta yang sejati

Sudah cepat lupakanlah aku
Jangan pernah ungkit masa lalu
Ku takut kekasihku pun tahu
Kau pernah menjadi simpananku

Camelia…

Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku

Buat seneng yang lagunya Download Mp3 – Click Here!!!

Iklan

~ oleh dhieeewhe pada 23 Oktober 2008.

15 Tanggapan to “Lirik Camelia – Irwansyah”

  1. I LUPH U IRWANCAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. . . . . . .. .. .

  2. lagu nie best gileer…..so sweet

  3. ternyata…

    stelah di renungkan ni lagu…

    dalam jga hehehe

  4. lagu nie menyakitkan ati..

  5. I THINK I LOVE THE MELODY…..IT’S NICE….

  6. lgu ni so cool

  7. lagu ni best giler?
    sesuai sangat kepada perempuan2 kat luar sana yang suka rampas n mengambil kesempatan kekasih n suami orang lain… jadi insaf la cpt2 cari kekasih n suami sendiri k…………

  8. mmg padan la lagu ni to someone yg suka merampas kekasih atau husband orgggggggggg….so be4 tat baiklah cari jln utk insaffff……….

  9. terbaik punyer lagu..pergh!!

  10. lagu best giler2 nie..tahniah kepada irwan shah kerna dapat menyampaikan lagu ni denagn baik sekali

  11. ak cke gle lgu nie sbb die cte psl pcintaan… i like

  12. best siottttt lagu nieh………owh ——

  13. best la kt laki…
    knp di awt perempuan tu mcm tu lagu ni nmpk sgt lk sk mainkan prmpn..
    klu dia laki yang yang baik dia tak terima cinta perempuan tu dr awl.
    bkn slps prmpuan tu dh jd smpnn
    br nk buang

  14. best giler lgu nie…
    ssuai untk pmpn yg plygurl….

  15. lagu ini mmg best,,jgn salah menyalahkan sesiapa kerana kita manusia punyai perasaan, kita harus hormati takdir yang telah di tentukan oleh illahi, dan cinta mmg ada dalam diri kita,,, adios,,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: